MANOLA ROIG

Sueca 1966

Artista plàstica multidisciplinar, de formació auto-didacta ha realitzat diferents cursos de dibuix, ceràmica i gravat, tant a València com a l’Escola D’Art de l’Escultor Beltran a Sueca. Il·lustradora, cartellista, bloguera i rapsoda.

Durant la dècada dels 90 i principis del 2000 treballà com actriu de doblatge i en l’adaptació de textos per al doblatge per a diferents empreses del sector d’audiovisuals. A partir del 2009 la creació del blog vidapervida marcarà l’inici de la seua carrera com a artista plàstica. En els últims anys ha desenvolupat una curta però intensa carrera artística, amb llibres publicats conjuntament amb Rosa Roig i per encàrrec. Ha participat en diverses exposicions individuals i col·lectives, les seues il.lustracions han aparegut publicades en diferents revistes, llibres de falla i diaris tradicionals i digitals.

És membre de l’associació ‘Clásicas y Modernas’ i de l’Associació Dones de Frontera, El seu projecte creatiu és variat i divers: il·lustració, gravat, disseny gràfic, fotografia, escultura realitzada amb material de rebuig i paper maixé...

Comissària i autora gràfica de l’exposició ‘Nosaltres, les escriptores. Valencianes en el temps’. Exposició de caràcter itinerant organitzada per la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) amb la col·laboració de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Blogs

www.vidapervida.blogspot.com (2009)
https://neletes.blogspot.com (2017)